Over ons

De praktijk YMA staat voor kennis, aandacht en levenservaring. YMA praktijk is opgezet door Sandra Yma Jansen. Haar visie toen en nu is dat onze grootste rijkdom, is gezondheid. Vanuit deze gedachte en haar persoonlijke ervaringen als nierpatiënt sinds haar zevende, wilt zij met YMA praktijk een samenwerking ontwikkelen tussen de cliënt, behandelende arts/specialist en de Chinese geneeskunde.


Als fanatieke wedstrijdzwemster na haar 3e niertransplantatie (15 jaar) is Sandra altijd geïnteresseerd geweest in het menselijke lichaam. Na een jaar opleiding massage zocht zij meer verdieping. Deze verdieping werd Acupunctuur en de Chinese geneeskunde.

Het doel van YMA praktijk en daarmee Sandra, is door gediplomeerd te raken in alle facetten van de Chinese geneeskunde de cliënten hun welzijn en gezondheid te vergroten
Facetten uit de Chinese Geneeskunde:
• Acupunctuur
• Chinese Kruiden
• Tuina
• Qi Gong / Tai Chi
• Voeding

Hopelijk zie ik u snel bij YMA praktijk
Sandra Yma Jansen

Over Ons Het Team

YMA praktijk biedt een persoonlijk advies en behandelingen op basis Chinese geneeskunde.

Ware schoonheid

Sandra Yma Vonk-Jansen

Eigenaar van YMA praktijk

Sandra is een gediplomeerde Acupuncturist. Daarnaast heeft zij haar diploma Chinese Kruide en Tuina Massage op zak. Met YMA praktijk is zij aangesloten bij de branche vereniging Zhong. Sandra is als Chinees geneeskundige geschoold om diverse behandelingen uit te voeren. Behandelingen als acupunctuur, tuina, guasha en cupping. Als masseur is zij geschoold in Sportmassage, ontspanningsmassage en Chinese Massage zoals drukpunt massage.