YMA praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging de ZHONG, hierdoor worden de behandeling vergoed van YMA praktijk. De ZHONG garandeert de kwaliteit van haar leden: alle behandelaars voldoen aan de eisen gesteld door de zorgverzekeraars.

Voorwaarde is een aanvullende pakket bij de zorgverzekeraar waarin de zorgverzekeraar Chinese geneeswijzen in de categorie alternatieve geneeswijzen heeft opgenomen. De meeste maar niet alle verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen. Hoeveel maximaal wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar.
Je kunt dit zelf checken in de vergoedingenlijst op ZorgWijzer

Let op: er kan altijd sprake kan zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoed. Daarom adviseren wij je voorafgaand aan het begin van de behandeling navraag te doen bij je zorgverzekeraar. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een behandeling Chinese Gezondheidszorg bij YMA praktijk bestaat uit een combinatie van diverse disciplines zoals acupunctuur, Chinese kruiden, Voeding (orthomoleculaire geneeskunde) en Beweging (QiGong). De duur van een behandeling ligt tussen de 45 en 60 minuten. Uitzondering hierop is de eerste afspraak. Deze duur maximaal 90 minuten. De extra tijd is nodig om een goede anamnese (Vraaggesprek) af te kunnen nemen om zo tot een persoonlijke chinees diagnose te kunnen komen.

Prijslijst:

Intake en anamnese 90min

Vervolg consult 45 – 60 min

50 gr kruiden

Supplement

Groep les QiGong / Meditatie

Prive les QiGong / Meditatie

85,00 euro

55,00 euro

17,50 euro

17,50 euro is een vanaf prijs

12,50 euro

15,00 euro